Tummat urat ja turvotus silmien alla vaikuttavat aina vanhentavasti. Tätä korjaamaan on suunniteltu MERE Under Eye Serum for Dark Circles and Puffiness, joka hoitaa ja poistaa tummia silmänalusia. Tuotteen sisältämä puhdistetusta soijasta, riisistä ja hiivapeptidistä koostuva seos ohjaa ylimääräiset tummentumat pois silmien ympäriltä ja madaltaa silmäpusseja. Luonnollinen merilevä ja hyaluronaaniseerumi tasapainottavat ihon kosteutta ja jättävät iholle pehmeän, viilentävän ja rauhoittavan pinnan.

Hyödyt

• Vähentää tummia silmänalusia ja turvotusta
• Palauttaa ihon kosteustasapainon
• Rauhoittaa ja pehmentää ihoa
• Turvallinen ja hellä silmänympäryksille

 

Vaikutukset

Ihon sävymuutokset ja turvotus luovat vaikutelman vanhenemisesta ja viestivät univajeesta, stressistä ja altistumisesta ilmaston epäpuhtauksille.

Heikentynyt verenkierto aiheuttaa veren pakkautumista silmää ympäröiville herkille alueille. Silmänalusten tummuus vie helposti huomiota kasvonpiirteiltä. MERE Under Eye Serum for Dark Circles and Puffinessin sisältämä ainesosayhdistelmä ja peptidit toimivat parantavasti ja antavat kasvoille taas uutta ilmettä.

MERE Under Eye Serum for Dark Circles and Puffinessin peptidiseos edesauttaa myös verenkiertoa ja vahvistaa siten ihokerroksia, parantaen samalla ihon kollageenituotantoa ja elastisuutta.

Uudistuvat ja nuorentuvat ihosolut auttavat verenkiertoa toimimaan paremmin herkällä silmänympärysalueella ja hävittävät tummia silmänalusia. PH-tasapainotettu seerumi on erittäin turvallinen, rauhoittava eikä ärsytä silmiä.