MERE Instant Lift Gel  luo iholle ohuen, nuorentavan kalvon, joka poistaa nopeasti turvotusta, korjaa veltostunutta ihoa, ja häivyttää matalampia juovia. Tehokkaasti ja nopeasti tehoavat aktiivi-ainesosat muokkaavat ihoa jopa minuutissa napakammaksi, samalla kun mineraalit kohottavat ja muovailevat.

Hyödyt

• Tasaa heti matalimpia juovia
• Muovailee kasvonpiirteitä
• Vähentää ja poistaa turvotusta
• Kiinteyttää ja kohottaa veltostunutta ihoa
• Eliminoi juovia pitkäaikaisessa käytössä.

 

Vaikutukset

Tehokas yhdistelmä kantasoluantioksidantteja ja peptidejä auttaa tehostamaan kasvojen ihon kiinteytymistä pitkällä tähtäimellä.  Puhdistetusta savesta eristetyt mineraalit luovat iholle näkymättömän kalvon, mikä kuivuessaan nostattaa ihoa. MERE Instant Lift Gelin sisältämä seos peptidejä ja antioksidantteja toimii proaktiivisesti ja vähentää ihon visuaalisen ikää.

60-Second Mineral Perfection

Vain jo noin minuutin kuluttua käsittelystä kasvojen ihossa on havaittavissa näkyviä muutoksia. Puhdistettujen mineraalien toiminta alkaa heti kun voide on levitetty iholle ja sen luoma näkymätön kalvo poistaa turvotuksen veltostuneelta iholta. Kuivuessaan kalvo kohdentuu juoviin ja tasoittaa niitä, jolloin tuloksena on sileämpi ja virheettömämpi iho.