Haalea ja epätasainen ihonväri yhdistettynä juoviin saavat ihon näyttämään ikääntyneeltä. Ennenaikaisen ikääntymisen tuomia haasteita vastaan olemme luoneet MERE Emulsion Gelin.

MERE Emulsion Gel sisältää resveratolia, mikä vaalentaa ihoa, sekä antioksidantteja ja lihaksia rentouttavia peptidejä jotka pehmentävät kasvonpiirteitä ja parantavat ihon sävyä. Hyaluronihappo puolestaan kosteuttaa ihoa ja viimeistelee nuorentavan voiteen vaikutukset.

Hyödyt

• Auttaa piilottamaan ja poistamaan juovia
• Auttaa vaalentamaan ihoa ja tasoittamaan ihonväriä
• Antaa antioksidanttisen suojan
• Ylläpitää ja palauttaa ihon kosteustasapainon

 

Vaikutukset

Resveratroli on luonnollinen fenoli ja fytoaleksiini. Resveratroli syntyy erilaisissa kasveissa, fatogeenien hyökkäysten ja ulkopuolisen stressin tuloksena. Resveratrolia löytyy luonnosta esimerkiksi punaisista viinirypäleistä – ja näin ollen myös punaviinistä.

Vuosien saatossa punaviini on herättänyt keskustelua terveysvaikutustensa puolesta, erityisesti hyvistä vaikutuksista sydämelle. Vaikka viimeisiä tutkimustuloksia ainesosista vielä odotellaan, resveratrolin positiiviset vaikutukset ihoon on jo huomattu.
MERE Emulsion Gelin sisältämä resveratrolin ja 5 eri peptidin yhdistelmä saa aikaan positiivisen vaikutuksen ihoon ja ne myös rentouttavat kireitä kasvolihaksia.

Hyaluronihappo viimeistelee nuorentavan voiteen ja antaa intensiivisen kosteutuksen. Voide on suunniteltu vähentämään juovia, antamaan antioksidantteihin perustuvaa suojaa, sekä pitämään ihon vaaleana ja hehkeänä, tuoden ihon luonnollisen nuorekkuuden esille.