Iho altistuu jatkuvasti ympäristöstä aiheutuville vaikutuksille, joten on tärkeää suojata ihoa ja minimoida ihoa stressaavien tekijöiden aiheuttamia haittavaikutuksia. Ihon terveyden ylläpitämisellä voidaan välttyä ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Ihon luonnollisen suojakerroksen vahvistamiseksi MERE De-stressing Night Creamissä käytetään peptidiseosta, joka vahvistaa ja ylläpitää ihon puolustuskykyä. Stimuloimalla lämmönkestäviä- ja stressiproteiineja tämä voide auttaa myös vastustamaan tulehduksia ja nostamaan stressinsietokykyä.

 

Ainola Kauneusklinikka, MERE - De-stressing Night Cream

Hyödyt

• Vahvistaa ihon luonnollisia suojamekanismejä
• Auttaa vahvistamaan ihon puolustuskykyä
• Stimuloi ihon stressinvastaisten proteiinien tuotantoa
• Auttaa vahvistamaan ihon stressinsietokykyä

 

Vaikutukset

Jokapäiväisessä elämässä iho joutuu altistumaan erilaisille vaikutuksille, jotka kuluttavat ihoa ja heikentävät sen puolustuskykyä.
Ympäristöstä johtuvat haitat kuten UV-säteily ja ilmansaasteet vaikuttavat ihon terveyteen, kuten myös univaje ja tunne-elämän ailahtelut. Proteotoksinen stressi johtaa ihosolujen heikkenemiseen, ja stressin heikentämät solut ovat alttiita ihon pintaa kuluttaville tulehduksille.

Iholla on stressiltä suojautuakseen omat puolustusmekanisminsa. Ihmisen iho tuottaa ß-defensiinejä, eli pieniä peptidejä joilla on antimikrobisia ominaisuuksia. Ne suojelevat ihoa mikro-organismien hyökkäyksiltä.
MERE De-stressing Night Creamissä käytetään kahta peptidiä jotka vahvistavat näitä ihon luonnollisia suojelumekanismeja. Soluja vahvistava seos auttaa näin ollen vähentämään ihon rasitusta ja pitää ihon terveemmän ja nuorekkaan näköisenä.