Rypyt muodostuvat yhdistelmästä geneettistä perimää kasvonilmeiden vakiintumisen myötä ja ympäristön vaikutuksille altistumisesta. Ryppyjen sanotaan tarkoittavan myös viisautta, mutta ne kuitenkin vaikuttavat vanhentavasti ja kasvojen iho voi tuntua silloin vähemmän terveeltä kuin se oikeasti on.

MERE Anti Wrinkle Peptide Serum on lihasten vetäymistä vähentävä ja kollageeniä rakentava seos, mikä käyttää innovatiivista peptiditeknologiaa ryppyjen muodostumisen vähentämiseen. Peptidit auttavat estämään ryppyjen muodostumista ja vauhdittavat kollageenisynteesiä, ja ovat verrattuna Botoxiin tai vastaaviin aineisiin turvallinen, helppo ja luonnollinen vaihtoehto.

Hyödyt

• Vähentää ryppyjen syvyyttä ja määrää
• Hidastaa lihasten vetäytymistä
• Pehmentää ihon tekstuuria
• Auttaa vauhdittamaan solujen uusiutumista ja antaa iholle elastisuutta

 

 

Vaikutukset

MERE Anti Wrinkle Peptide Serum sisältää kuutta peptidiä jotka estävät lihasten vetäytymistä ja stimuloivat kollageenisynteesiä. Kun ihoon kohdistuva jännite ja stressi vähenee, kollageenisynteesi auttaa ihoa pysymään elastisempana ja notkeampana.

Yhdistelmänä nämä aineet vähentävät ryppyjä ja ehkäisevät niiden muodostumista. Lihakset supistuvat kun ne saavat neurotransmitteriä jota kutsutaan asetyylikoliiniksi. Asetyylikoliinin kulkeutuminen hermosoluihin synaptisen vesikkelin kautta muuntuu hermosolujen eksosytoosiksi. Hermosolujen eksosynteesin aikana vesikkeleissä kulkeutuva asetyylikoliini tarvitsee proteiineja käynnistääkseen fuusion hermosolujen ja vesikkelin välillä.

MERE Anti Wrinkle Peptide Serumissa käytetään kahta peptidiä jotka katkaisevat fuusion jolloin lihas rentoutuu ja poistaa ihosta ylimääräisen jännitteen. Lihasten maksimaalisen rentouttamisen aikaansaamiseksi seerumissa on käytetty ainesosaa pentapeptidi-18, joka imitoi luonnollisten enkefaliinien toimintoja eli lieventää kivun tunnetta ja rauhoittaa.

Muut seerumin ainesosat on mukautettu yhdistelmään vahvistamaan myös ihon elastisuuden pysyvyyttä ja pehmeyttä.