Ihon päällimmäinen kerros kertoo ihon kunnosta ja laadusta. Hoitamatta jääneet kuolleet ihosolut saattavat jäädä ihon pinnalle ja karheuttavat ja vanhentavat kasvojen ihoa. Päällimmäistä kerrosta kuorimalla saadaan esiin ihon luonnollinen terveempi kunto, jolloin ihon heleys ja valoisuus parantuu.

MERE Amber Honey Scrub on hellävarainen meripihkarakeita sisältävä kuorintavoide, jonka hunajaa ja vaniljaa yhdistelevä koostumus myös rauhoittaa ja pehmentää ihoa nuorentavasti. Myös spa-hoitoihin sopiva kuorintavoide sisältää glykoaminoglykaania joka kosteuttaa ihoa, sekä magnesiumglukonaattia, joka palauttaa iholle tärkeitä
mineraaleja.

Hyödyt

• Kuorii ihon hellästi
• Kosteuttaa ihon
• Antaa iholle tärkeitä mineraaleja
• On turvallinen, eikä ärsytä ihoa
• Poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet

Vaikutukset

MERE Amber Honey Scrub käyttää meripihkaa mekaanisena kuorinta-aineena. Meripihka on fossiloitunutta pihkaa, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia juuri kuorintaa ajatellen. Meripihkan ominaisuudet huomaa hellässä mutta tehokkaassa kuorinnassa. Sen tiheys ja kovuus sileässä, pyöreässä muodossa mahdollistaa tasapainoisen kuorintakokemuksen ihoa vahingoittamatta. Meripihka antaa voiteelle hienovaraisen mäntyisen tuoksun yhdistettynä hunajaan ja vaniljaan.

Voide sisältää myös AquaxylTM-ainesosan, minkä ansiosta iholle muodostuu kosteuttavia glykoaminoglykaaneja, kuten hyaluronihappoa ja kondroltiinisulfaattia. Nämä auttavat ylläpitämään ja tasapainottamaan ihon kosteustasapainon säilymistä. Ihon tarvitsemia mineraaleja varten voiteeseen on lisätty myös magnesiumglukonaattia.

Magnesiumglukonaatti auttaa stimuloimaan kollageenia lisäävien aminohappojen synteesiä, sekä vahvistamaan ihon puolustuskykyä. MERE Amber Honey Scrub on täydellinen yleiskuorintavoiteena ja sopii jokapäiväiseen kehon- sekä kasvokuorintaan.

Hellä kuorinta ja rentouttava tuoksuyhdistelmä antaa käyttäjälle raikkaan, puhtaan ja nuorentuneen olon.